mandag den 1. februar 2010

Vinnie Who

Photobucket
Jeg har lige en befaling til jer alle: Gå ind på Itunes, søg på Vinnie Who, download "What You Got Is Mine", hør den, nyd den, elsk den! Nej, seriøst. Vinnie Who er på vej mod stjernerne, og alle burde unde sig selv, at lære ham at kende! Niels Bagge, frontmand i Vinnie Who, er som sagt på vej mod sternerne. Tydeliggjort ved at han sidste år underskrev en kontrakt med EMI, spillede på Roskilde samme år og var sørme også at finde på Sound of Copenhagen med et af mine favoritnumre ever "Ain't going nowhere"! Så hvis i ligesom jeg, elsker elektronisk musik, med discovibes og en lokkende stemme, så er der ingen vej uden om - Vinnie Who! På fredag Dj'er Vinnie Who også på Dunkel i forbindelse med sin udgivelse, jeg kommer til at være der, gør du?
PS. Vinnie Who er lige kåret som Ugen Uungåelige på P3 med den nye single "What You Got Is Mine"! Stort!

8 kommentarer:

 1. Hej igen Martin

  Grundet nogen tekniske problemer, virker webadressen til min blog desværre ikke, så jeg bliver nød til at gå tilbage til den gamle adresse, www.noihsaf-fashion.blogspot.com

  Undskyld besværligheden.

  Christoffer

  SvarSlet
 2. Hey Christoffer :) Ej, hvor ærgeligt. Men sådan er det. Tak fordi at du fortæller mig det ;) Og held og lykke, hvis du prøver igen!

  SvarSlet
 3. Ja det er det, men jeg tror jeg bliver ved det nu... :)

  SvarSlet
 4. godt nok ;) det er også sådan man kender den ! :d

  SvarSlet
 5. Vinnie Who er lort.. Ej undskyld Martin - ved du elsker ham. ;) Måske jeg bare skal høre det igennem et par gange, men mit indtryk indtil videre er ikke særlig godt. Men det var nu alligevel en meget cool koncert på Gimle. Er lidt splittet lige nu! Kunne være jeg skulle tage med på dunkel alligevel. HMM!

  SvarSlet
 6. Emilie, you shut up ! hehe. Det er helt i orden, at du ikke kan lide Vinnie Who, man har jo hver sin smag ;) Meeeen, synes nu alligevel, at du skulle høre sangene igennem igen, og så tage med på Dunkel på fredag!

  SvarSlet
 7. finder ud af det.. (; ai we dt ikk

  SvarSlet
 8. fair ;) Du går glip af noget, hvis du ik' kommer :P

  SvarSlet