torsdag den 23. juni 2011

Rick Owens ss/12

Jeg er lidt usikker på, hvad jeg synes om den kære Rick Owens seneste kollektion, der lige er blevet vist i Paris. Ja, jeg elsker længder. Og ja, der er endog mange og lange længder i den nye kollektion, hvilket i og for sig ikke er så dårligt. Noget jeg bare har det svært ved, er de nederdele/kjoler, som mange af mændende har på. Måske er det noget, jeg bare lige skal vænne mig til, måske hader jeg det. Det vil tiden vise! Men Rick Owens er jo en mester i underspillethed og minimalisme, hvilket jeg synes han laver op til til fulde. Jeg er specielt vild med de sort/hvide looks i kollektionen. Og så heldragterne, eller hvad man kan kalde dem. Det fungerer rigtig godt i et underspillet look! Men nu vil jeg lige lade den bundfælle og måske lige kigge det igennem en gang til før jeg drager nogle konklusioner. Lige nu er det en måske til kollektion i hvert fald! (sagt af en Rick Owens-lover!) Har selvfølgelig udvalgt mine favorit-looks!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Streetlooks.dk ser dagens lys

Photobucket
Min gode ven og bloggerkollega, Martin Nebel, har netop startet dette spændende streetstyleprojekt, hvor han i fællesskab med en bunke fotografer vil inspirere det danske folk direkte fra gaden. Tjek det ud, og hvis du har tid og lyst, kan du ansøge om også at blive en del af fotograf-teamet, det ved jeg Martin vil blive glad over!
Kom til siden her

mandag den 20. juni 2011

Dejlig ny musik

En af mine venner, Rasmus "The Music Finder", har netop delt dette stykke lækre musik med azara & III og så tænkte jeg, at jeg da måtte dele det med Jer!
Azari & III - Manic by PurplePR

søndag den 19. juni 2011

Inspiration from Layers' blog!

En af de absolutte favoritter blandt de mange dejlige webshops derude, må uden tvivl være Layers London! Ikke nok med, at deres brand-liste er stor, deres fysiske butik er genial og der lige nu er udsalg, så kører de også mærker som: Damir Doma, The Viridi-Anne, Julius, Odyn Vovk, Obscur og Lost&Found. Og det er på grund af sidstnævnte, at jeg laver dette indlæg. For i forbindelse med Lost&Founds FW-kollektion, har Layers nemlig postet nogle helt fantastiske billeder på deres blog, som folk i øvrigt burde tjekke ud! Men nu: Nyd billederne!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Søndagssort outfit

Photobucket
Sneaks - Marc Jacobs, Trousers - Henrik Vibskov, Tank - Damir Doma, Tee - Duy Dinh Ngo, Sleveless Knit - Rick Owens

lørdag den 18. juni 2011

Roskilde musik - Spids nøgenhat. Så er der syre til folket!!!!!

Hej alle søde mennesker. Beklager at musikindlæggene fra min side har været lidt sløvt, men eksamener tager tiden - og livet - fra mig. Men ja. Nu er det næsten overstået, og det er gået over al forventning. Håber også det er gået godt for jer læsere, der er ved at være færdige med eksamenerne nu. Og på forhånd tillykke med huen, hvis ikke den allerede er på plads :)

Men ja. Som jeg sidder sådan en aften som i aften, hvor man netop er kommet hjem fra arbejde og dagen har været hæftig, så trænger man i sandhed til noget let, og i dette tilfælde også syret. For dagens band er pionere inden for den danske syrerock. Vi snakker nemlig om det roskilde aktuelle band: Spids nøgenhat. For de ER syre. Ikke syre som i underlige eller som i vildt eksperimenterene; nej, syre som i sjove stoffer og stærke farver.

Ved godt at dette er en modeblog, og det taget i betragtning er musikken overhovedet ikke tidssvarende eller særligt hipt, der er intet elektronisk deadmou5 over dem her - til gengæld er de skide gode!!! Så håber inderligt i vil åbne jer lidt op for det selvom det jo nok næppe er noget problem. Kan man klare Next life som jeg tidligere lage ud, er dette en lettelse :) Next life kan desuden høres allerede torsdag aften på festivallen.

Dagens youtube clip er desværre langt fra spids nøgenhats bedste nummer, men den eneste sang der ligger på youtube. Hvis interesseret, synes jeg man skal tjekke deres myspace, hvor man får deres noget sjovere og vilde side at høre.

Men ak ja. Nu til det. Dagens sang hedder smukke pige, og er fra deres fabelagtige album "En mærkelig kop te". Det er flydende, og det er drømmene, og det er lige noget for mine øre efter sådan en lang dag. Vil ikke sige så meget mere, andet end at i bør overveje at høre deres koncert på roskilde, hvilken går i gang ved 3 tiden om lørdagen. Her vil i opleve et "fucking vildt trip af lys og skæve musikere", som man måske kunne udtrykke det. Stærkt appelerende show og musik til folk der godt kan lide at ryge en god pind. Men hvis ikke, er det stadigt et besøg hver. Der vil både være ballader der er så store og fyldige at de når himmelvælvingen, og psykadelisk rock der kombineret med lyset, kan sætte enhver i ekstase, specielt sådan en smuk nat, kl 3, på roskilde festivallen.

Så ja, håber at i vil nyde det lige så meget som jeg gør. Det er måske ikke så fashionabelt, men rart og godt er det. Håber i vil smide en kommentar med jeres mening. Velbekomme:



Myspace (kopier adressen for gratis dansk syre): http://www.myspace.com/spidsnogenhat

onsdag den 15. juni 2011

tirsdag den 14. juni 2011

Black

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Corsicana

Photobucket


Antlers - Corsicana

mandag den 13. juni 2011

Random inspiration from the Obscur studio

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mateo Bertolio styled by Giulia Zagolin

Endnu engang er jeg faldet over nogle billeder, jeg så på Antonioli. Denne gang er det et editorial, som Giulia Zagolin har stylet for Antonioli
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

søndag den 12. juni 2011

Lørdagens

Jeg fik ikke lige taget et billede af mit outfit i går, men gjorde det i dag, da jeg var hjemme hos min kæreste! Jeg vil gerne vise outfittet, idet jeg jo havde fået min nye Rick Owens strik, som jeg selvfølgelig havde på!

Photobucket
Photobucket
Sandals - Kris Van Assche, Shorts - Odyn Vovk, Tank - Rick Owens Darkshadow, Knit - Rick Owens, Bracelet - Rick Owens

fredag den 10. juni 2011

New In: Rick Owens Sleveless Knit

Så er udsalget jo for alvor starter (næsten), og i den anledning har jeg anskaffet mig denne lækre sag fra Rick Owens, som jeg længe har drømt om!
Photobucket
Photobucket

torsdag den 9. juni 2011

FW/11 wishes so far

Som så mange andre, så jeg tidligere i dag på LeHype, at man på LuisaViaRoma, kunne se og forudbestille ting fra vinterkollektionerne allerede nu. Jeg har så kigget det igennem og fundet et par tidlige favoritter!
Photobucket
Ann Demeulemeester leggins, Damir Doma knit

Photobucket
Attatchment cardigan, Julius leather jacket

onsdag den 8. juni 2011

Mit roskildeprogram #1

The Tallest Man On Earth
Et af de sikre navne, må uden tvivl være én, hvis navn jeg fik af min tidligere kollega på bloggen, Martin. Han forsikrede mig om, at The Tallest Man On Earth var "The Shit". Han fik ret. For med sin Bob Dylan'ske landevejs-folk, har han fanget mig og han er gået hen og blevet en af mine must-sees på den kommende festival på dyrskuepladsen!

The Tallest Man On Earth - King Of Spain

Destroyer
Næste sikre navn, er en af, ifølge Roskilde Festivals hjemmeside, canadas bedste sangskrivere. Det skal jeg ikke kunne sige, for jeg hører ærlig talt ikke særlig meget canadisk musik! En ting er dog sikkert. Dan Bejar har begået et af de absolut stærkeste albums - mystisk og mærkelig, men genialt! En af de mest hørte plader af mig i år!

Destroyer - Bay Of Pigs

Nicolas Jaar
Et af de mest hypede navne på den elektroniske scene de senere år, er uden tvivl den amerikanske kunstner, med det spanskklingende navn, Nicolas Jaar - og det er ikke uden grund! Elektronisk musik med masser af spændende virkemidler, som jeg slet ikke tør nævne, af frygt for at spille klog på noget, jeg ikke kan forsvare. Godt lyder det i hvert fald. Og nyskabende siger de fleste. Catchy, synes jeg! Klar win! Jeg kunne have valgt hvilket som helst nummer fra debutskiven, men det jeg har hørt mest i den seneste tid, er klart dette remix!

The Bees - Winter Rose (Nicolas Jaar Remix)

PJ Harvey
Hun er uden tvivl mange af festivalgængernes favorit. Ikke desto mindre, synes jeg, at det er fantastisk godt booket af Roskilde. Dronningen af alternativ rock, bliver hun kaldt. Udviklingen og eksperimenterne har været mange, men altid har hun formået at lave skiver, man gider at høre. Seneste af slagsen, må siges, selvom den nok også er hørt mest, at være min klare favorit. Sangene, som kredser om Englands mange krige gennem tiden, viser også en til tider mere tilgængelig PJ Harvey, som jeg virkelig elsker. Glæder mig til at høre dronningen!

PJ Harvey - Let England Shake

New in: Silent tank tops

The Corner havde i sidste uge det dejlige pre-sale tilbud med 30 procent på alle spring/summer varer, hvorfor jeg med det samme slog til mod et par dejlige basic tank tops fra Damir Domas silent-mærke
Photobucket

tirsdag den 7. juni 2011

tirsdag

Photobucket
Sneaks - New Balance, Pants - Weekday, Tee - Silent by Damir Doma, Vest - 2nd Hand

mandag den 6. juni 2011

Alex Fielden

Efter at jeg her i dag kiggede rundt på Darklands for at finde noget udsalg af en art, stødte jeg på en rubrik på deres side, hvor man kunne se deres forventede vinterankomster. Deriblandt var et mærke jeg ikke kendte. Alex Fielden hedder det. Det er et hollandsk baseret mærke, der specialiserer sig i sko, tasker og smykker. Virkelig lækre sager, de laver. Jeg kan ikke vente til at Darklands får varerne hjem!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket